INREGISTRARE / AUTENTIFICARE
COSUL MEU 0 articole
/
INREGISTRARE / AUTENTIFICARE
/

Testimoniale

Tavi Ghindea
Participanat

« De câte ori țin în mână o păstaie de vanilie mă simt privilegiat. Închid ochii și încerc să îmi imaginez seria de evenimente care a făcut ca fructul unei orhidei, care înflorește o singură dată pe an, o singură floare, care trăiește o singură zi, să ajungă la mine. Țin în palmă o bucățică aromată de junglă. Miroase a copilărie. Și a cele mai bune dulciuri pe care le voi face vreodată! »

Samuiel Rus
Chef

« Însuşi cuvântul "desert" îşi are originile în limba franceză veche şi provine de la "desservir", care înseamnă "a pune masa" sau "a servi". Aici pare că a şi început totul, în Franţa. Şi aici a fost scrisă şi istoria celor mai savuroase deserturi: profiterol, croissante pufoase, cremşnit, torturi cu cremă, eclere, brioşe, tarte cu fructe, macarons şi spuma de ciocolată în tot felul de alte combinaţii care iţi lasă gura apă.

În bucătăria rafinată, mai ales cea franţuzească, vanilia autentică de bună calitate este un ingredient nelipsit. Batoanele de vanilie de la "Fabrice" sunt de o calitate superioară celor care pot fi obţinute de obicei în Romania de la diverse surse sau de pe rafturile magazinelor. »

Cofetaria “Savor”
Oradea

« Am ales să folosim păstăile de vanilie Madagascar Bourbon pentru calităţile lor excepţionale, potrivite pentru a oferi delicateselor noastre o aromă unică şi rafinată care nu se poate obţine folosind ingrediente procesate.

Păstăile de vanilie Bourbon din Madagascar sunt considerate cele mai bune păstăi din lume, cu toate că vanilia işi are originile în Mexic. Sunt păstăi cărnoase, cu o aromă puternică lemnoasă, curată şi delicată.

Mulţumim d-nei Ramona Cristea de la Vanilie Fabrice din Oradea pentru furnizarea acestui produs! »