INREGISTRARE / AUTENTIFICARE
COSUL MEU 0 articole
/
INREGISTRARE / AUTENTIFICARE
/

TERMENI SI CONDITII

Bine ați venit pe Site-ul oficial al Rom Aroma Boutique SRL-D, respective www.fabrice.ro!

Site-ul www.fabrice.ro, denumit în continuare Site, este dezvoltat de Rom Aroma Boutique SRL-D, denumită în continuare SOCIETATEA, organizată conform legii romane, cu sediul în Oradea, strada Dunărea, nr. 12, ap. XIII, jud. Bihor, Cod Unic de Inregistrare RO35013712, înregistată la Registrul Comerțului cu numarul J5/1487/2015

“Fabrice”este marcă comerciala înregistrată a Societații.

Accesarea și utilizarea Site-ului se face in Termenii si Conditiile de mai jos:

Termenii si conditiile de utilizare pot fi modificați oricând de catre Administrator, prin actualizarea prezentului SITE, aceste modificări devenind obligatorii și cu efect imediat, fără vreo notificare prealabilă.

1. CondITii de folosire a informATIilor de pe Site.

Puteți citi și folosi informațiile de pe prezentul Site, cu condiția să reproduceți adnotarile despre drepturile de autor sau drepturile de proprietate, sau puteți folosi informațiile conținute de acest Site în scop personal. Nu puteți modifica, republica, reproduce sau refolosi conținutul prezentului Site în scop comercial sau public.
Intreg conținutul Site-ului (texte, fotografii, logo, grafica),este proprietatea Societații, care are drepturi rezervate de copyright, conform Legii nr 8/1996 privind protecția dreptului de autor.

2.Preturile afisate pe Site

Prețurile produselor de pe site-ul www.fabrice.ro sunt în Lei și includ TVA. Preturile afisate pe site nu includ costul transportului.

 

Prețul vaniliei pe piața internațională este fluctuant, aşa încât prețurile prezentate pe Site pot suferi modificări.

3.Modalitatea de plata

Acceptam urmatoarele modalitați de plată:

Ramburs la livrare

Veți achita curierului la livrare, valoarea comenzii.

Transfer bancar (OP, internet banking)

După finalizarea comenzii veți primi pe e-mail o factură proformă conținând toate datele necesare efectuării plății. După ce plata a fost efectuată, vă rugăm să ne trimiteți la adresa de e-mail: contact@fabrice.ro o copie după ordiul de plată, în vederea confirmării acesteia.

Comanda va fi transmisă spre livrare numai după primirea confirmării plății.

La livrare, produsele vor fi însoțite de factură și chitanța, în conformitate cu legislația română în vigoare.

4.Livrarea produselor

Modalitati:

 

Livrarea comenzilor se va face prin Urgent Cargus în sistem door to door, de Luni până Vineri, în termen de 24-72 ore de la confirmarea comenzii, sau prin Prioriopost, in cazul in care va aflati in afara ariei de acoperire a curierului.

 

Pentru toate comenzile înainte de livrare, vom cere o confirmare telefonică. Comenzile neconfirmate telefonic vor fi anulate.

 

Costuri transport:


Costul transportului in Romania este de 20 lei cu tva. Pentru comenzi mai mari de 300 lei, transportul este gratuit in Romania.

 

Termen de livrare: 

Livram in termen de 24-72 de ore de la confirmarea comenzii prin e-mail sau telefon de Luni până Vineri, între orele 9 și 17, la adresa indicată în formularul de comandă.

Comenzile primite până la ora 15 vor fi procesate pentru livrare în aceeași zi, iar cele primite după această oră, în următoarea zi lucrătoare.

Comenzile primite Sâmbăta și Duminica vor fi procesate și trimise spre livrare în ziua de Luni.

În perioada sărbătorilor legale, termenele de livrare aplicabile vă vor fi comunicate din timp pe Site.

Societatea își rezervă dreptul de a nu onora anumite comenzi, de a întârzia sau de anula livrarea produselor comandate de Client în situația în care acestea nu pot fi onorate din motive independente de voința Societații, cum ar cazurile de forță majoră: incendii, inundații, epidemii, războaie, cutremure, greve, etc.

În cazul nelivrării sau a livrării necorespunzătoare a unui produs, Societatea răspunde numai în limita valorii sumei încasate de la Client pentru produsul respectiv.

Vă rugăm să ne semnalați prin e-mail sau telefonic, orice problemă legată de livrarea produselor, urmând să facem tot posibilul pentru soluționarea acesteia în cel mai scurt timp cu putință.

Anulare comandă:

Dacă din anumite motive doriți sa anulați comanda, înainte de a fi livrată, vă rugăm să ne informați cât mai repede posibil la adresa de email:contact@fabrice.ro sau la telefon 0721.839.122

În situația în care comanda nu este împachetată și expediată, vom anula comanda.

5.Conditii de retur

Conform Directivei 97/7/CE a Parlamentului European si al Consiliului din 20 mai 1997 privind protecţia consumatorilor în cazul contractelor la distanţă, art. 3 pct. (2), contractele de furnizare de produse alimentare, băuturi sau alte bunuri de consum curent furnizate la domiciliului consumatorului, la reședința acestuia sau la locul său de muncă prin distribuitori nu pot fi denunțate (returnate) unilateral. 

 

Produsele alimentare comandate de pe Site-ul nostru pot fi refuzate la efectuarea recepției coletului doar dacă acestea nu corespund calitativ și cantitativ cu comanda inițiată de client. După efectuarea recepției la primirea coletului produsele nu mai pot fi returnate.

Din motive de siguranță alimentară și igienă Rom Aroma Boutique nu acceptă returnarea produselor alimentare. 

Conform ordonantei 130/2000, privind protectia consumatorilor, la incheierea si executarea contractelor la distanta:

Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv, in cazul produselor nealimentare. Singurele costuri care cad in sarcina consumatorului, sunt cheltuielile directe de returnare a unui produs.

Puteti returna in termenul prevazut mai sus produsul cumparat, in ambalajul original, fara sa prezinte vreo urma de uzura sau deteriorare. Cheltuielile de transport vor fi suportate de dvs.

6.Cum comand

Va punem la dispoziție două modalitați de comandă:

Online

sau

Telefonic, sunându-ne la numărul: 0721.839.122

7.Prelucrarea datelor cu caracter personal

Politica de Confidentialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal.

Consideram asigurarea dreptului la protectia datelor cu caracter personal ca un angajament fundamental fabrice.ro, prin urmare vom dedica toate eforturile si resursele necesare pentru a prelucra datele dumneavoastra in deplina concordanta cu Regulamentul (UE) 2016/679, "Regulamentul General privind protectia datelor" sau "GDPR", precum si cu orice alta legislatie aplicabila pe teritoriul Romaniei. Intrucat unul dintre pricipiile esentiale ale acestui cadru legal il reprezinta transparenta, am pregatit acest document prin care dorim sa va informam despre modul in care colectam, utilizam, transferam si protejam datele dumneavoastra cu caracter personal, atunci cand interactionati cu noi in legatura cu produsele si serviciile noastre, inclusiv prin site-ul nostru web.

 

Ne rezervam dreptul de a actualiza si modifica periodic aceasta Politica de Confidentialitate, pentru a refecta orice modificari ale modului in care prelucram datele dumneavoastra cu caracter personal sau orice modificari ale cerintelor legale. In cazul oricarei astfel de modificari, vom afisa pe website-ul nostru versiunea modificata a Politicii de Confidentialitate, motiv pentru care va rugam sa verificati periodic continutul acestei Politici de Confidentialitate.

 

Cine suntem si cum ne puteti contacta.

Fabrice este denumirea comerciala a SC ROM AROMA BOUTIQUE SRL-D, persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in Oradea, Strada Dunarea nr 12, cu numar de ordine in Registrul Comertului J05/1487/2015, cod unic de inregistrare fiscala RO35013712, in continare fabrice.ro.

In sensul legislatiei cu privire la protectia datelor, suntem operator atunci cand prelucram datele dvs cu caracter personal.

 

Intrucat suntem intotdeauna deschisi sa aflam opiniile dumneavoastra, precum si sa va furnizam orice informatii suplimentare de care ati putea avea nevoie cu privire la datele dvs cu caracter personal, va incurajam sa contactati Responsabilul fabrice.ro cu protectia datelor la adresa de e-mail contact@fabrice.ro, sau prin posta sau curier la adresa Strada Dunarea nr 12, Oradea, Judetul Bihor, cu mentiunea: in atentia Responsabilului fabrice.ro cu protectia datelor.

 

Ce categorii de date cu caracter personal prelucram.

In general colectam datele dumneavoastra cu caracter personal, direct de la dvs, astfel incat aveti controlul cu privire la tipul de informatie pe care ne-o oferiti.

Cu titlul de exemplu primim de la dumneavoastra astfel de informatii.

Cand va creati un cont fabrice.ro, ne transmiteti: nume si prenume, adresa de email.

Cand plasati o comanda ne furnizati informatii precum: produsul dorit, nume si prenume, adresa de livrare, detalii de facturare, modalitatea de plata, numar de telefon, datele cardului bancar.

Putem de asemenea sa colectam si sa prelucram ulterior anumite informatii cu privire la comportamentul dvs, in timpul vizitarii site-ului nostru web pentru a va personaliza experienta online si a va pune la dispozitie oferte adaptate nevoilor dvs.

Nu colectam si nu prelucram in alt mod, date sensibile incluse de Regulamentul general privind protectia datelor in categorii speciale de date cu caracter personal.

 

Care sunt scopurile si temeiurile prelucrarii.

Vom utiliza datele dvs cu caracter personal in urmatoarele scopuri:

Pentru prestarea serviciilor fabrice.ro in beneficiul dvs.

Acest scop general poate include dupa caz urmatoarele:

a) Crearea si administrarea contului in cadrul platformei fabrice.ro;

b) Prelucrarea comenzilor, inclusiv preluarea, validarea, expedierea si facturarea acestora;

c) Solutionarea anularii sau a problemelor de orice natura, referitoare la o comanda, la bunurile sau serviciile achizitionate;

d) Returnarea produselor conform prevederilor legale;

e) Rambursarea contravalorii produselor conform prevederilor legale;

f) Asigurarea serviciilor de suport, inclusiv oferirea de raspunsuri la intrebarile dvs cu privire la comenzile dumneavoastra, sau la bunurile s serviciile fabrice.ro

 

Prelucrarea datelor dvs. pentru aceste scopuri este necesara pentru incheierea si executarea unui contract intre dvs si fabrice. ro

De asemenea anumite lucrari subsumate acestor scopuri sunt impuse de legislatia in vigoare, inclusiv legislatia fiscala si contabila.

 

Pentru imbunatatirea serviciilor noastre.

Ne dorim in permanenta sa va oferim cea mai buna experienta de cumparare online. Pentru aceasta putem colecta si utiliza anumite informatii, in legatura cu comportamentul dvs. de Cumparator, va putem invita sa completati chestionare de satisfactie subsecvent finalizarii unei comenzi sau putem desfasura direct sau cu ajutorul unor parteneri, stiudii si cercetari de piata.

 

Ne intemeiem aceste activitati pe interesul nostru legitim de a desfasura activitati comerciale, avand intotdeauna grija ca drepturile si libertatile dumneavoastra fundamentale sa nu fie afectate.

 

Pentru marketing.

Vrem sa va tinem la curent cu privire la cele mai bune oferte pentru produsele/serviciile care va intereseaza. In acest sens, va putem trimite orice tip de mesaj, cum ar fi (email/SMS/etc), continand informatii generale si tematice, informatii cu privire la produse similare, sau complementare cu cele pe care le-ati achizitionat, informatii cu privire la oferte sau promotii, informatii referitoare la produsele adaugate in sectiunea "Cosul meu", precum si alte comunicari comerciale cum ar fi cercetari de piata, sondaje de opinie, si putem afisa recomandari personalizate pe site-ul web. Pentru a va pune la dispozitie informatii de interes pentru dvs. putem folosi anumite date cu privire la comportamentul dvs de cumparator (de ex: produsele vizualizate, adaugate in "Cosul meu") pentru a va crea un profil.  Ne asiguram intotdeauna ca aceste prelucrari se efectueaza cu respectarea drepturilor si a libertatilor dvs. si ca deciziile luate in baza acestora nu au efecte legale asupra dvs. si nu va afecteaza similar intr-o masura semnificativa.

In cele mai multe cazuri ne intemeiem comunicarile de marketing pe consimtamantul dvs prealabil. Va puteti razgandi si retrage consimtamantul in orice moment prin contactarea fabrice.ro, folosind detaliile de contact descrise mai sus.

 

In anumite situatii ne putem baza activitatile de marketing pe interesul nostru legitim de a ne promova si dezolta activitatea comerciala. In orice situatii in care folosim informatii cu privire la dumneavoastra, pentru un interes legitim al nostru, avem grija si luam toate masurile necesare pentru ca drepturile si libertatile dvs fundamentale sa nu fie afectate. Cu toate acestea, ne puteti solicita oricand, prin mijloacele descrise mai sus sa oprim prelucrarea datelor dvs cu caracter personal in scop de marketing, urmand sa dam curs cererii dvs.

 

Pentru apararea intereselor noastre legitime.

Pot exista situatii in care vom folosi sau transmite informatii pentru a ne proteja drepturile si activitatea comerciala.

Masuri de protectie asite-ului web si a utilizatorilor platformei fabrice.ro fata de atacuri cibernetice;

Masuri de prevenire si detectare a tentativelor de fraudare inclusiv transmiterea unor informatii catre autoritatile publice competente;

Masuri de gestionare a diverselor altor riscuri.

Temeiul general al acestor tipuri de prelucrari este interesul nostru legitim de a ne apara activitatea comerciala, fiind inteles ca ne asiguram ca toate masurile pe care le luam, garanteaza un echilibru intre interesele noastre si drepturile si libertatile dvs fundamentale.

 

De asemenea in anumite cazuri ne intemeiem prelucrarea pe dispozitii legale, cum ar fi obligatia de a asigura paza bunurilor si valorilor prevazuta de legislatia aplicabila in aceasta materie.

 

Cat timp pastram datele dumneavoastra cu caracter personal.

Ca regula generala, vom stoca datele dvs cu caracter personal, cat timp aveti un cont pe site-ul fabrice.ro.

 Puteti sa stergeti oricand contul dvs de pe fabrice.ro , dupa ce v-ati logat, apasand "Stergere utilizator din sistem". Anumite informatii se pot pastra si dupa ce contul dvs este sters in situatia in care legislatia aplicabila sau interesele noastre legitime o impun.

 

Cui transmitem datele dumneavoastra cu caracter personal.

Dupa caz putem transmite sau oferi acces la anumite date cu caracter personal ale dvs. urmatoarelor categorii de destinatari:

-furnizori de servicii de curierat;

-furnizori de servicii de plata/bancare;

-furnizori de servicii de marketing;

-furnizorilor se servicii IT;

-furnizori de servicii contabile

In cazul in care ne revine o obligatie legala sau daca este necesar pentru a ne apara un interes legitim, putem de asemenea divulga anumite date cu caracter personal unor autoritati publice.

Ne asiguram ca accesul la datele dvs de catre tertii persoane juridice de drept privat se realizeaza in conformitate cu preverile legale privind protectia datelor si confidentialitatea informatiilor in baza unor contracte incheiate cu acestia.

 

Cum protejam securitatea datelor dvs cu caracter personal.

Ne angajam sa asiguram securitatea datelor cu caracter personal prin implentarea unor masuri tehnice si organizatorice adecvate, conform standardelor industriei.

In ciuda masurilor luate pentru a asigura datele dvs. cu caracter personal, va atragem atentia ca transmiterea informatiilor prin internet, in general, sau prin intermediul altor retele publice, nu este complet sigura, existand riscul ca datele sa fie vazute si utilizate de catre terte parti neautorizate. Nu putem fi responsabili pentru astfel de vulnerabilitati, ale unor sisteme care nu sunt sub controlul nostru.

 

Ce drepturi aveti.

Regulamentul general privind protectia datelor, va recunoaste o serie de drepturi in legatura cu datele dvs cu caracter personal. Puteti solicita accesul la datele dvs. corectarea oricaror greseli din fisierele noastre si/sau va puteti opune la prelucrarea datelor dvs cu caracter personal. De asemenea va puteti exercita dreptul de a va plange autoritatii de supraveghere competente sau de a va adresa justitiei. Dupa caz, puteti beneficia si de dreptul de a solicita stergerea datelor cu caracter personal, dreptul la restrictionarea prelucrarii datelor cu caracter personal si dreptul la portabilitatea datelor.

Mai multe despre fiecare din aceste drepturi pot fi obtinute prin consultarea tabelului de mai jos. 

Pentru a va putea exercita drepturile ne puteti contacta folosind datele de contact expuse mai sus. Va rugam sa retineti urmatoarele aspecte daca doriti sa va exercitati aceste drepturi:

 

Identitate. Luam in serios confidentialitatea tuturor inregistrarilor care contin date cu caracter personal. Din acest motiv, va rugam sa ne transmiteti cererile dvs. cu privire la astfel de inregistrari, folosind adresa de email aferenta contului fabrice.ro. In caz contrar ne rezervam dreptul de a va verifica identitatea prin solicitarea de informatii suplimentare care au ca scop confirmarea identitatii dvs.

 

Onorarii. Nu vom solicita o taxa pentru a va exercita vreun drept in ceea ce priveste datele dvs. cu caracter personal, cu exceptia cazului in care solicitarea dvs. de acces la informatii este nefondata, respectiv este repetitiva sau excesiva, caz in care vom percepe o suma rezonabila in astfel de circumstante. Va vom informa despre orice onorarii aplicate inainte de a va solicita cererea.

 

Durata de raspuns.

Ne propunem sa raspundem la orice solicitari valide in termen de maxim o luna, cu exceptia cazului cand acest lucru este deosebit de complicat sau daca ati facut mai multe solicitari, caz in care urmeaza sa raspundem in maxim doua luni. Va vom anunta daca vom avea nevoie de mai mult de o luna. S-ar putea sa va intrebam daca puteti sa ne spuneti exact ce doriti sa primiti sau ce anume va ingrijoreaza. Acest lucru ne va ajuta sa actionam mai repede si sa scurtam timpul de raspuns la solicitarea dvs.

 

Drepturile tertelor parti.

Nu trebuie sa respectam o cerere in cazul in care aceasta ar afecta negativ  drepturile si libertatile persoanelor vizate.

Drepturi vizate:

 

1. Dreptul la acces date -art 15 GDPR.

-puteti solicita sa va confirmam daca va prelucram datele cu caracter personal;

- sa va punem la dispozitie o copie a acestora;

-sa va oferim alte informatii despre datele dvs cu caracter personal, cum ar fi: datele pe care le avem, la ce le folosim, cui i le divulgam, daca le transferam in strainatate, si cum le protejam, cat timp le pastram, ce drepturi aveti, cum puteti face o plangere, de unde am obtinut datele dvs, in masura in care aceste informatii nu v-au fost deja furnizate prin aceasta informare.

 

2. Dreptul la rectificarea datelor -art 16 GDPR.

Ne puteti cere sa rectificam sau sa completam datele dvs cu caracter personal inexacte sau incomplete. Este posibil sa incercam sa verificam exactitatea datelor inainte de rectificarea acestora.

 

3. Dreptul la stergerea datelor -art 17 GDPR.

Ne puteti cere sa va stergem datele cu caracter personal dar numai in cazul in care:

-acestea nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care au fost create;

-v-ati retras consimtamantul ( in cazul in care prelucrarea datelor se baza pe consimtamant);

-dati curs unui drept legal de a va opune;

-au fost prelucrate ilegal;

-ne revine o obligatie legala in acest sens;

 

Nu avem obligatia de a ne conforma solicitarii dvs de stergere a datelor cu caracter personal, in cazul in care prelucrarea datelor dvs cu caracter personal, este necesara pentru respectarea unei obligatii legale sau pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta.

 

Exista anumite alte circumstante in care nu suntem obligati sa respectam solicitarea dvs. de stergere a datelor, desi acestea doua sunt cele mai probabile circumstante in care v-am putea refuza acesta solicitare.

 

4. Dreptul la restrictionarea datelor -art 18 GDPR.

Ne puteti cere sa restrictionam prelucrarea datelor cu caracter personal, dar numai in cazul in care:

-acuratetea lor este contestata (a se vedea sectiunea de rectificare), pentru a ne permite sa verificam acuratetea acestora;

-prelucrarea este ilegala dar nu doriti ca datele sa fie sterse, sau acestea nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care au fost colectate, dar dvs aveti nevoie de ele pentru a constata, a exercita sau a apara un drept in instanta, sau v-ati exercitat dreptul de a va opune, iar verificarea daca drepturile noastre prevaleaza, este in desfasurare.

Putem continua sa folosim datele dvs cu caracter personal, in urma unei solicitari de restrictionare, in cazul in care avem consimtamantul dvs, sau pentru a constata, exercita, sau apara exercitarea unui drept in instanta, sau pentru a proteja drepturile fabrice.ro, sau ale unei alte persoane fizice sau juridice.

 

5. Dreptul la portabilitatea datelor -art20 GDPR.

Ne puteti cere sa va furnizam datele cu caracter personal, intr-un format structurat, utilizat in mod curent si care poate fi citit automat, sau puteti solicita ca acesta sa fie "portat" direct catre un alt operator de date, dar in fiecare caz, numai daca:prelucrarea se bazeaza pe consimtamantul dvs sau pe incheierea sau executarea unui contract cu dvs, si prelucrarea se face prin mijloace automate.

 

6. Dreptul la opozitie -art 21 GDPR.

Va puteti opune in orice moment, din motive legate de situatia particulara, in care va aflati, prelucrarii datelor dvs. cu caracter personal in temeiul interesului nostru legitim, in cazul in care considerati ca drepturile si libertatile dvs. fundamentale prevaleaza fata de acest interes.

De asemenea va puteti opune oricand prelucrarii datelor dvs. in scop de marketing direct (inclusiv cererea de profiluri), fara a invoca vreun motiv, caz in care vom inceta in cel mai scurt timp posibil aceasta prelucrare.

 

7. Luarea de decizii automate.

Puteti cere sa nu faceti obiectul unei decizii bazata exclusiv pe prelucrarea automata, dar numai atunci cand decizia respectiva: produce efecte juridice dar numai cu privire la dvs, sau va afecteaza in alt mod similar si intr-o masura semnificativa.

Acest drept nu se aplica in cazul in care decizia la care s-a ajuns, in urma luarii automate a deciziilor: ne este necesara pentru a incheia sau a derula un contract cu dvs. este autorizata prin lege si exista garantii adecvate pentru drepturile si libertatile dvs. sau se bazeaza pe consimtamantul dvs. explicit.

 

8. Dreptul de a depune o plangere la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

In Romania datele de contact ale autoritatii de supraveghere a prelucrarii datelor cu caracter personal sunt:

Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii  Datelor cu Caracter Personal  

B-dul G-ral. Gheorge Magheru nr 28-30, Sector 1 Bucuresti, Romania

Cod postal 010336

Telefon: +40.318.059.211 sau +40.318. 059.212.

email:anspdcp@dataprotection.ro

 

Fara a va afecta dreptul dvs de a contacta in orice moment autoritatea de supraveghere, va rugam sa ne contactati in prealabil, si va promitem ca vom depune toate eforturile necesare pentru a rezolva orice problema pe cale amiabila.

 

Contact

Rom Aroma Boutique SRL-D

Strada Dunarea nr 12

Localitatea Oradea

Judetul Bihor

Romania

Telefon: +40.720.911.964

www.fabrice.ro

 

 

 


 


 

 

 

 

8.Confidentialitate

Societatea este înscrisă la Autoritatea de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, sub numărul 29011, în conformitate cu dispozițiile Legii nr. 677 din 2001 privind protecția datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, așa cum a fost modificată și completată ulterior.

Obligatiile Societații privind datele cu caracter personal al clientilor

În temeiul dispozițiilor Legii nr. 677 din 2001, Societatea se obligă să administreze datele personale furnizate de dumneavoastră în calitate de Client al Site-ului, în condiții de siguranță și numai în scopurile declarate ale acestui site și anume în vederea prelucrării, confirmării și livrării comenzilor efectuate, emiterii documentelor fiscale și efectuării de comunicări comerciale.

Societatea se angajează să nu transmită către terți datele furnizate de către utilizatorii sau clienții Site-lui, la înregistrarea pe site sau la lansarea unei comenzi, decât în urma unei cereri explicite formulate de către aceștia.

În mod excepțional, Societatea va transmite aceste date autorităților în drept să verifice tranzacțiile comerciale sau altor autorități care în baza legii au dreptul de a solicita aceste date, dacă solicitarea este făcută cu respectarea dispozițiilor legale în vigoare.

O parte din datele dumneavoastră personale, precum numele și/sau denumirea, adresa de livrare și nr. de telefon, vor fi comunicate societății de curierat, în vederea livrării produselor comandate de către dumneavoastră, de pe Site-ul www.fabrice.ro.

Drepturile Clientilor privind datele cu caracter personal

În temeiul dispozițiilor Legii nr. 677 din 2001 beneficiați de mai multe drepturi cu privire la datele dumneavoastră personale, dintre care amintim: dreptul de acces și de intervenție asupra datelor dumneavoastră, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a solicita confirmarea deținerii datelor dumneavoastră în baza de date, dreptul de a vă adresa justiției, dreptul de a vă opune prelucrării datelor dumneavoastră cu caracter personal, precum și alte drepturi prevazute de legea amintită mai sus.

În condițiile în care ulterior înregistrării pe Site-ul www.fabrice.ro doriți ca Societatea să nu mai folosească datele dumneavoastră personale, aveți dreptul de a solicita ștergerea acestora din baza de date a Societatii, trimițând în acest sens o cerere scrisă, datată și semnată, prin e-mail, la adresa: contact@fabrice.ro sau prin Poștă la următoarea adresă: Oradea,strada Dunarea, nr. 12, ap.XIII, jud. Bihor,cod postal 410027.

Societatea se obligă să șteargă datele respective din baza de date în termen de cel mult 15 zile de la recepționarea cererii dumneavoastră.

Orice comunicare cu Societatea în legătură cu datele dumneavoastră de contact și exercitarea drepturilor conferite de lege cu privire la acestea se va realiza în aceeași modalitate ca cea folosită pentru solicitarea ștergerii datelor dumneavoastră din baza de date a Societatii, așa cum a fost menționată mai sus.

9.Neangajarea raspunderii

Societatea nu este responsabilă pentru eventualele pagube în situația în care produsele de pe site nu corespund scopului pentru care au fost cumpărate.

10.Litigii

Orice problemă legată de produsele sau serviciile prestate de Societate, ce nu a fost tratată de prevederile acestor ”Termeni șiCondiții” și/sau nu a putut fi soluționată telefonic, va fi notificată Societatii la adresa de e-mail: contact@fabrice.ro urmând a fi soluționată pe cale amiabilă, prin conciliere, în termen de 30 de zile de la primirea notificării.

În situația în care după expirarea termenului de 30 de zile, soluționarea conflictului nu a fost posibilă pe cale amiabilă, acesta va fi de competența instanțelor de judecată române sau unui organism alternativ de rezolvare a litigiilor, agreat de ambele părți, în conformitate cu legislația română în vigoare.

11. Frauda

Orice încercare de a accesa datele personale ale unui utilizator al Site-ului, de a modifica conținutul Site-ului sau de a afecta performanțele serverului pe care rulează Site-ul este considerată o tentativă de fraudare a Societatii, putând forma obiectul unei plângeri penale împotriva acelora care au încercat fraudarea.

12.Forta majora

Societatea sau clienții săi nu vor fi responsabili pentru neexecutarea totală sau parțială, sau executarea necorespunzătoare a obligațiilor lor contractuale, dacă acestea au fost cauzate de forța majoră, respectiv de un eveniment imprevizibil, în afara controlului părților ce nu a putut fi evitat.

13.Dispozitii finale

Dacă oricare dintre clauzele prevăzute mai sus este găsită nulă sau nevalidă, aceasta nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

Toate produsele și serviciile sunt oferite de Societate, cu condiția respectării prevederilor”Termenilor și Condițiilor” de mai sus.

Prin lansarea unei comenzi pe Site, clientul acceptă în totalitate și complet ”Termenii și Condițiile”  de mai sus, care au valoarea unui contract valabil încheiat.

Fiind de acord cu ”Termenii și Condițiile” de utilizare a magazinului online Fabrice, clientul își asumă în totalitate consecințele care decurg din folosirea în aceste condiții a Site-ului.