INREGISTRARE / AUTENTIFICARE
COSUL MEU 0 articole
/
INREGISTRARE / AUTENTIFICARE
/

DESPRE NOI

Suntem o firma românească cu sediul in Oradea, înființată în 2015, specializată în importul şi distributia de vanilie și produse din vanilie naturală.

Materia prima provine în principal de la un furnizor cu sediul în Uniunea Europeană și o subsidiară în Madagascar, astfel încât, oferim vanilie reală de Madagascar.

Obiectivul nostru este acela de a oferi vanilie autentica, la prețuri accesibile, de a ridica cunostințele oamenilor despre vanilia naturală și de a-i încuraja să folosească în România produse naturale de calitate .

De la bun început, ne propunem să deservim nevoile tuturor clienților nostri: de la utilizatorii casnici pasionaţi, până la patiseri, bucătari, cofetari, industria alimentară, retail și en-gross.

Vă punem la dispoziţie vanilie Bourbon de cea mai bună calitate.

Vanilie Madagascar Bourbon

Vanilie cu păstăi flexibile, umede și cărnoase, pline de aromă, cu lungime între 17-20 cm. Sunt delicate la atingere, cu miros intens, mâinile rămânând parfumate pentru mai multe ore.

Păstăile sunt suple, de culoare maro ciocolatiu lucios.
Vanilia Madagascar Bourbon este un produs de calitate Premium sau Grad A (Gourmet).

Aceste păstăi de vanilie sunt ideale pentru prăjituri, înghețată, ciocolată și majoritatea deserturilor. Vanilia Madagascar Bourbon este preferata consumatorilor europeni.

Taxele de transport sunt incluse în preţurile prezentate pe site, pentru toate produsele.