INREGISTRARE / AUTENTIFICARE
COSUL MEU 0 articole
/
INREGISTRARE / AUTENTIFICARE
/

Confidentialitate

Societatea este înscrisă la Autoritatea de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, sub numărul 29011, în conformitate cu dispozițiile Legii nr. 677 din 2001 privind protecția datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, așa cum a fost modificată și completată ulterior.

Obligatiile Societatii privind datele cu caracter personal al clientilor

În temeiul dispozițiilor Legii nr. 677 din 2001, Societatea se obligă să administreze datele personale furnizate de dumneavoastră în calitate de Client al Site-ului, în condiții de siguranță și numai în scopurile declarate ale acestui site și anume în vederea prelucrării, confirmării și livrării comenzilor efectuate, emiterii documentelor fiscale și efectuării de comunicări comerciale.

Societatea se angajează să nu transmită către terți datele furnizate de către utilizatorii sau clienții Site-lui, la înregistrarea pe site sau la lansarea unei comenzi, decât în urma unei cereri explicite formulate de către aceștia.

În mod excepțional, Societateava transmite aceste date autorităților în drept să verifice tranzacțiile comerciale sau altor autorități care în baza legii au dreptul de a solicita aceste date, dacă solicitarea este făcută cu respectarea dispozițiilor legale în vigoare.

O parte din datele dumneavoastră personale, precum numele și/sau denumirea, adresa de livrare și nr. de telefon, vor fi comunicate societății de curierat, în vederea livrării produselor comandate de către dumneavoastră de pe Site-ul www.fabrice.ro.

Drepturile Clienților privind datele cu caracter personal

În temeiul dispozițiilor Legii nr. 677 din 2001 beneficiați de mai multe drepturi cu privire la datele dumneavoastră personale, dintre care amintim: dreptul de acces și de intervenție asupra datelor dumneavoastră, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a solicita confirmarea deținerii datelor dumneavoastră în baza de date, dreptul de a vă adresa justiției, dreptul de a vă opune prelucrării datelor dumneavoastră cu caracter personal, precum și alte drepturi prevazute de legea amintită mai sus.

În condițiile în care ulterior înregistrării pe Site-ul www.fabrice.ro doriți ca Societatea să nu mai folosească datele dumneavoastră personale, aveți dreptul de a solicita ștergerea acestora din baza de date a Societatii, trimițând în acest sens o cerere scrisă, datată și semnată, prin e-mail, la adresa: contact@fabrice.ro sau prin poștă la următoarea adresă: Oradea,strada Dunarea,  nr. 12, ap.XIII, jud. Bihor,cod postal 410027.

Societatea se obligă să șteargă datele respective din baza de date în termen de cel mult 15 zile de la recepționarea cererii dumneavoastră.

Orice comunicare cu Societatea în legătură cu datele dumneavoastră de contact și exercitarea drepturilor conferite de lege cu privire la acestea, se va realiza în aceeași modalitate ca cea folosită pentru solicitarea ștergerii datelor dumneavoastră din baza de date a Societatii, așa cum a fost menționată mai sus.